">

Afegeix el teu negoci a LaRapita.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Alcanar, La Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Barcelona, Tortosa, Tarragona, Reus, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Vilanova i la Geltrú.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0469 seconds
4.4 de 15 vot/s


Perruqueria Bon Estil

ALLISATS TEMPORALS I DEFINITIUS

Allisats temporals i definitius a Bon Estil La Ràpita

Som especialistes en sistemes d'allisat, tant temporals com definitius, i treballem amb les millors firmes del mercat.

PRODUCTES ECOLÒGICS I COLORACIÓ AMB PLANTES

El nostre objectiu és cuidar dels clients, proporcionant-los cosmètics derivats de substàncies botàniques renovables i sostenibles formulades amb aromes purs de plantes i flors, cultivats en agricultura biològica i biodinàmica, oferint un servei d'aromaterapia per al benestar i la salut del cabell i la pell. Sempre hauríem de respectar tant la nostra salut com el nostre planeta, que és l'única casa que tenim. Les substàncies que excloem són silicones, parabens, petroli i derivats, colorants artificials... Treballem la coloració amb plantes i flors biològiques, sense substàncies petroquímiques. Aquest tractament vegetal és una mescla de 14 plantes orgàniques amb poder colorant i reestructurant del cabell en les seves meravelloses i naturals tonalitats. Adequat a persones que decideixen no tenyir-se més per respecte a la pell i al cabell. Ideal per donar reflexos naturals i per cobrir cabells blancs. Tambe es adecuat per a les dones embarassades i com a tractament molt eficaç de la pediculosi (polls i llemenes).

DEPILACIONS I REJOVENIMENT FACIAL AMB LÀSER DE DÍODE

Treballem amb làser de diode d'alta potencia. Aquest equip emet llum cobrint la zona a depilar i procurant un repartiment de l'energia homogeni. Es treballa realitzant diverses passades per la mateixa zona a baixa potència resultant indolor, molt ràpid i eficaç. El làser de díode aconsegueix una depilació en tots els tipus de pell, fins i tot en les bronzejades. Està basada en la fototermólisis selectiva que consisteix en l'emissió del làser focalitzada exclusivament al borrissol, penetrant profundament per a la seva eliminació definitiva sense danyar els teixits que l'envolten.

El rejoveniment facial un tractament cutani mitjançant làser de díode que elimina i prevé taques i arrugues, donant a la pell lluminositat i hidratació, retardant així l'envelliment. Penetra fins a la dermis estimulant el flux sanguini i la formació de col·làgen i elastina, proporcionant una millor qualitat de pell.

CAVITACIÓ I RADIOFREQÜÈNCIA

La cavitació amb radiofreqüència permet trencar els adipòcits, és a dir, les cèl·lules encarregades d’emmagatzemar el greix que es dipositen entre la pell i múscul.

 En la primera fase aquest aparell es passa per la zona a tractar durant 30 minuts aproximadament, eliminant així el greix dipositat en els vacúols de les cèl·lules grasses o adipòcits. Un cop surt el greix d’aquestes cèl·lules es passa la segona fase.

 En aquesta fase el greix s’ha d’escalfar per ser eliminat més fàcilment (una cosa semblant al que passa quan escalfem la mantega), per a això es passa la radiofreqüència, la qual arriba a una temperatura subcutània de 50 a 60°C sense cremar la pell. El temps d’escalfament és de 15 minuts. La cavitació és una tecnologia que permet gràcies a ones ultrasòniques de baixa freqüència, produir unes bombolles microscòpiques en l’aigua o líquid intersticial que envolta les cèl·lules grasses. Aquesta aigua agitada (com passa quan agitem una ampolla de cava o xampany), provoca la implosió o trencament de les membranes cel·lulars dels adipòcits o cèl·lules grasses sense alterar les estructures adjacents, respectant la integritat del sistema sanguini, limfàtic i nerviós.

Es una tècnica no invasiva (sense cirurgia) per modelar el cos. Redueix el volum corporal, eliminant la cel·lulitis i els dipòsits de greix localitzat a l’abdomen, malucs, cuixes, genolls, braços, cames i esquena. Aconsegueix resultats altament satisfactoris des de les primeres sessions del tractament, sempre que el pacient segueixi les instruccions i protocols dissenyats per a cada cas en particular. Els resultats poden arribar a ser permanents. El greix passa d’estat sòlid a líquid. Aquests greixos alliberats seran metabolitzats i eliminats de forma natural pel cos humà a través del sistema limfàtic, venós i finalment filtrades pel ronyó i el fetge. Per atorgar una major precisió al tractament i afavorir el resultat desitjat, la cavitació es complementarà amb el tractament de radiofreqüència.

La Radiofreqüència és una tecnologia capaç d’aplicar energia electromagnètica de manera selectiva a la dermis profunda des de la superfície de la pell i així poder lluitar contra la flacciditat, la cel·lulitis corporal i afavorir l’eliminació del greix cavitat. Pot ser bipolar o tripolar, en ambdós casos es genera un camp elèctric que canvia de positiu a negatiu, el que causa un moviment rotacional de les molècules orgàniques generant calor. En aplicar l’energia sobre la pell, es produeix una resistència dels nostres teixits al pas de la RF. Aquesta resistència fa que es produeixi una elevació interna de la temperatura tissular i amb això l’organisme respon de 2 maneres diferents; amb la RF bipolar genera calor profund i amb la RF tripolar calor superficial, que contreu les fibres d’elastina i col·lagen subdèrrmiques i amb això tensen la pell. En ambdós casos l’elevació tèrmica augmenta el flux de sang a la zona tractada, aportant més oxigen, arrossegant líquids excessius, toxines i en aquest cas també el greix cavitat. El que aconseguim es pèrdua de pes, pèrdua de volum localitzat, dissolució de la massa de greix, reafirmació del teixit gràcies a l’efecte de contracció de les molècules de col·lagen. Les sessions es realitzen un cop per setmana o cada deu dies. Els resultats són immediats. Alguns pacients noten una reducció de fins a dos talles en dues o tres sessions només, altres triguen una mica més. Però totes noten una reducció substancial en relativament poc temps. Les sessions necesaries poden variar depenen del pacient, àrees a tractar i el seguiment que faci del tractament, però entre 4 i 12 sessions haurien de ser suficients per acabar el tractament. L’efecte és durador. El pacient pot mantenir-se de per vida però si varia les pautes de nutrició podria ser necessari un manteniment bimensual o trimestral.

La radiofreqüència tambe te molt bons resultats com a tractament facial i millor encara si es complementa amb una higiene facial i rejoveniment amb làser de diode.


 

MASSATGE AYURVEDIC

La medicina Ayurveda considera que la pell es l’òrgan d’absorció més gran del nostre cos. En aquest massatge s’utilitzen olis essencials amb propietats medicinals segons la tradició ayurveda per aconseguir la màxima absorció i estimular els punts marma (centres energètics) del nostre cos i equilibrar el flux d’energies. D’aquesta manera es potencia el procés de desintoxicació dels nostres òrgans i el sistema glandular, alhora que aconseguim una relaxació profunda.
Segons la filosofia hindú hi ha 3 tipus de constitució: Kapa, Pita i Vata. Cada una d'elles va unida a una ànima: Rajas, Satva i Tamas.
Quan la persona està en equilibri les constitucions tenen característiques diferents i es complementen. Però si hi ha algun desequilibri, una de les constitucions imposa les seves característiques sobre les altres. El massatge Ayurveda el pot rebre tothom, i és molt convenient per a nens i gent gran perquè ajuda a recuperar el son, relaxar la ment, eliminar substàncies nocives de l’organisme, augmentar la flexibilitat muscular i retrassar l’envelliment cel·lular. Depenent de la constitució i ànima de la persona es fa un tipus de massatge o un altre: Kapa, Pita o Vata. Cada un té unes característiques diferents, satisfent així la necessitat de cada persona. El massatge ayurveda relaxa, activa o drena depenent quina sigui la constitució desequilibrada, i sempre es realitza amb l’oli essencial específic d'aquesta constitució.
Igualment cada Abyangam té passos específics per a tractar l’ànima en desequilibri, ja que el que es busca és sempre l'homeostasi o que el cos pugui recuperar el benestar per a ell mateix. Segons la teva tipología et pot ajudar en:
* Vata: El dolor articular, el fred, el mal d'esquena, males digestions, hipertiroidisme, insomni…
* Pita: Excés de calor, nerviosisme, estrés, problemes musculars, mal geni, impaciencia…
* Kapa: Excés de pes, excés d'humitat, hipotiroidisme, cansament, apatia, depressió...

SOLARIUM VERTICAL I SERVEI DE FISIOTERÀPIA

Tenim solarium vertical ultrarapid, amb abonaments a preus molt asequibles. 

Contem amb el servei d'una fisioterapeuta titulada que realitza massatges terapèutics, rehabilitació integral i funcional, traumatologia, neurologia, gimnàstica terapèutica, fisioteràpia respiratòria, drenatge limfàtic...

Adreça i contacte

C València,74
Telèfon: 977745770
Horari Avui:
9:00-13:00
15:30-19:30
Horari Setmana:
Dilluns
Tancat
Dimarts
9:00-13:00
15:30-19:30
Dimecres
9:00-13:00
15:30-19:30
Dijous
9:00-13:00
15:30-19:30
Divendres
9:00-13:00
15:30-19:30
Dissabte
9:00-14:00
16:30-18:30
Diumenge
Tancat

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code

Facebook