">

Afegeix el teu negoci a LaRapita.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Alcanar, La Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Barcelona, Tortosa, Tarragona, Reus, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Vilanova i la Geltrú.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0543 seconds
5 de 5 vot/s


ElectroJulio

ELECTROJULIO

ELECTROJULIO es una empresa fundada en 1985, dedicada a la venta, instalación y mantenimiento de productos electrónicos a través de sus diferentes secciones. Nuestras actividades principales son:

Telecomunicaciones: Instalación de antenas, instalación de redes, circuito cerrado de tv, porteros etc...

Servicio técnico: Reparación de equipos de audio, video, tv tanto domésticos como profesionales

Departamento de alquiler: Disponemos de material audiovisual para todo tipo de evento, con un equipo técnico profesional para su montaje

Nuestra larga experiencia acumulada durante más de 30 años trabajando en el sector, nos ha permitido adquirir un alto grado de especialización, el cual ponemos al servicio de todos nuestros clientes asesorándoles y realizando proyectos a su medida.

Serveis

Venda


A ELECTROJULIO trobaras les millors marques a perus competitius. La continuada formació i actualització en nous productes fa que a Electrojulio trobes les millors marques i les ultimes novetats.

Trobaras televisions de ultima generació, equips de so d'altes prestacions sonores, els efectes lluminosos més impactants i molts més accesoris de gran qualitat.
Tambe podras trobar productes d'ocasió, com Electrojulio esta en continues renovacions d'equips per poder oferir als seus clients de lloguer, les ultimes novetats, disposem d'un de material d'ocasió en molt bon estat i revisat pel seu equip tècnic. Per aixo podem oferir uns productes d'ocasió a uns perus molts avantatjosos.

SERVEI TÈCNIC SAT

ELECTROJULIO compta amb un servei tècnic amb molts anys d'experiencia. Als nostre taller i laboratori electronics a part de mantenir tots els nostres equips d'audio, il·luminació, pantalles, etc, reparem les avaries a particulars i empreses. El nostre equip qualificat i en constant formació comproven i resolen les avaries electròniques i mecaniques amb rapidesa.

Al nostre taller disposem de les eines adequades per a una reparació eficaç i rapida.

Tenim stock dels recambis més frequents per a donar una solució ràpida als nostres clients.

Adreça i contacte

C. Tudó, 7
Telèfon: 977744550

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code