">

Afegeix el teu negoci a LaRapita.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Alcanar, La Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Barcelona, Tortosa, Tarragona, Reus, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Vilanova i la Geltrú.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0261 seconds
4.67 de 6 vot/s


J. Reverter

Fusteria J. Reverter

Fusteria J. Reverter és una empresa especialitzada en la fabricació de tot tipus de mobles a mida: armaris, portes, tancaments, paviments, baranes d’escala, etc. Som una fusteria a Sant Carles de la Ràpita i duem a terme qualsevol treball amb fusta amb la màxima serietat i la garantia que ens donen els nostres proveïdors i la nostra experiència.

Amb una àmplia trajectòria al sector, ni més ni menys que més de 30 anys al servei dels nostres clients, Fusteria J. Reverter fa ús dels millors materials i d’un equip de professionals altament qualificat que es posa al servei per oferir la solució més adient a les seves necessitats, amb treballs d’alta qualitat amb els millors acabats.

Al llarg de tot aquest temps hem anat construint-nos una reputació i hem rebut el reconeixement del sector gràcies al nostre tracte personal i directe. La nostra experiència i la nostra professionalitat ens han permès cobrir l’ampli ventall de solucions que requereix l’amoblement integral de la llar.

Mobiliària

Fusteria J. Reverter és la seva mobiliària a Sant Carles de la Ràpita. La nostra empresa està especialitzada en fabricar tot tipus de mobles. Ens adaptem a les necessitats i gustos dels nostres clients per crear mobiliari com ara armaris, portes, baranes d’escala i paviments, entre moltes altres coses.

Som experts en fabricar mobiliari de cuina i de bany, així com armaris empotrats. El nostre tracte individualitzat i atent ens ha fet referents del sector a la nostra zona. La satisfacció dels nostres clients ens animen a continuar així.

Restauració y Reparació

La nostra empresa, Fusteria J. Reverter, , també es dedica a la reforma de mobles a Sant Carles de la Ràpita. No ens conformem en dissenyar-los i fabricar-los, sinó que també en fem la reparació, perquè cada moble és especial i requereix un manteniment personalitzat.

A Fusteria J. Reverter intentem amb la nostra feina i el nostre esforç que cada producte de la surti amb una personalitat pròpia. Els nostres treballs de restauració són d’una gran qualitat.

Reformes i Obra nova

A Fusteria J. Reverter ens conformem amb l’ampli ventall de serveis que oferim i també hi afegim una branca de reformes a Sant Carles de la Ràpita. A més, a la nostra oficina, posem al vostre abast tot tipus d’assessorament tècnic sobre materials i nous sistemes de construcció per adaptar-nos a tots els gustos en decoració i estil; emprant materials tradicionals i/o tecnològics, projectem qualsevol tipus de feina, amb tècnics altament qualificats..

Adreça i contacte

Av. Catalunya, 58
Telèfon: 977 740 868

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code