text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0277 seconds
5 de 3 vot/s


Esther Roselló

Escola de dansa

Oferim qualitat d’ensenyança amb més de 35 anys d’experiència en bones instal·lacions.

El nostre objectiu es proporcionar els coneixements necessaris, utilitzant el més actual i eficaç mètode per practicar la dansa, fer de l’art de ballar una via de comunicació, per relacionar-se i aprendre a treballar en equip.

La base de la nostra escola és la dansa clàssica, però també integrem conceptes d’altres disciplines i estils amb visions molt diferents, que fan un aprenentatge ric i motivador. Creiem que la dansa ha de ser un vehicle cultural per transmetre valors i fomentar la creativitat.

Al nostre centre s’hi poden realitzar una extensa varietat de modalitats i activitats, com dansa clàssica, hip hop, funky, pilates, sevillanes, balls de saló, dansa moderna, etc., entre molts altres.

L’equip humà i professional de l’Escola de Dansa Esther Roselló compta amb una àmplia experiència en el sector, experiència que avala un servei i un tracte de primera qualitat.

Activitats

A l’Escola de Dansa Esther Roselló s’hi poden practicar un extens catàleg de modalitats i activitats, com els pilates a Sant Carles de la Ràpita. L’objectiu sempre ha estat i continua essent la satisfacció de les necessitats i demandes de la gent que acut al nostre centre.

Pilates a Sant Carles de la Rápita

– Dansa clàssica
– Hip hop
– Funky
– Pilates
– Sevillanes
– Balls de saló
– Tropicals
– Dansa moderna

Al nostre centre organitzem classes a la platja durant l’època d’estiu, més concretament durant tot el mes d’agost, de 10h a 11h i de dilluns a divendres.

La nostra escola es caracteritza per una formació constant i de primera qualitat. Una mostra d’això és el fet que tenim el HipHop School, un curs de formació homologat per la Internacional HipHop Federation i l’Agrupación Española de Baile Deportivo, on es fan exàmens anuals per a instructors de la Urban Academy, per tal d’obtenir el corresponent certificat.

També col•laborem amb l’Escola de Barcelona, amb cursos i diplomes:

http//laurbandancefactory.com/laurbanacademy/hhschool.htm

 

Adreça i contacte

C. València, 11
Telèfon: 977 74 08 89

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code

Facebook