text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0216 seconds

Què fer a La Ràpita aquest cap de setmana?

a3

Ja estem a divendres, i amb el cap de setmana són moltes les activitats que ens ofereix el municipi. El diumenge comencem un mes nou i ja va quedant menys per donar-li la benvinguda a la primavera, que segur portarà moltes més activitats, i a l’aire lliure. Prepara’t per gaudir d’aquest cap de setmana, del 27 de febrer al 1 de març!

A Lo Cafè del Port, el divendres i dissabte, podràs gaudir d’aquestes dues festes amb els millors DJs de la nostra zona (veure imatge més amunt)

 

Al Passarella Café Cantant estaran  tot el cap de setmana els Dj’s Florencio Sa Sa i Kevin Sanchez Sancho, amb la música de tots els anys fins l’actual! A més, podràs gaudir del seus pintxos!

   

Altres activitats de les que podràs gaudir aquest cap de setmana són la presentació de l’última novel·la de David Martí, “Les dones sàvies” a la Biblioteca de la Ràpita, el divendres 27 a les 19h; les Jornades Gastronòmiques de la Galera (fins al 8 de març) i el diumenge, com cada primer diumenge de mes, podràs visitar el Museu de la Mar amb ENTRADA GRATUÏTA!

Bon cap de setmana!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>