text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0125 seconds

Què fer avui divendres 28 de novembre a La Ràpita

unnamed (3)

Ja estem a divendres, començant el cap de setmana i això es nota amb totes les propostes que tenim per avui. Com tots el divendres del mes de novembre, avui podrem gaudir de l’últim dia del Surt de Jazz, amb el concert de Jordi Pallarés Trio, al Passarella Café Cantant.

D’altra banda, al Bar Tabú, a partir de les 23:30 hores, podrem gaudir de l’humor del monologuista  Miguel Ángel Marín que farà un repàs de l’actualitat en clau d’humor i que segur ens farà passar una nit fabulosa.

El divendres no s’acaba aquí, perquè també a les 23:30 hores tenim la actuació en acústic de Llomillo a La Pensió. I a Lo Cafè del Port,  aquesta nit no paris de ballar amb CARIBBEAN SEAN a partir de les 24h i fins la 1:30. Tot seguit sessió dj amb Marc Sorolla DJ i regals de Cutty Sark.

A més, encara podem participar de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí als diferents restaurants de Sant Carles de la Ràpita, fins al 8 de desembre.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>