text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.1911 seconds

Sant Antoni 2015 a La Ràpita

a8

Divendres dia 16
A les 19.30 h Es portarà en processó la imatge de Sant Antoni des de l’Església Parroquial a la seu dels Majorals Sr. Joan Baptiste Reverté Valldepérez i Sra. Rosa Valldepérez Giner, carrer Montsià, 50, acompanyada per la dolçaina, els gegants de la vila i la Banda de Tambors i Cornetes de Sant Carles.

RECORREGUT: Plaça Carles III, carrers Constància, Sant Isidre, av. Constitució, carrer 12 d’octubre, Migdia, av. Doctor Ferran i carrer Montsià.

Dissabte dia 17
A les 10.15 h Tornada en processó de la imatge de Sant Antoni des de la seu dels Majorals a l’Església Parroquial, acompanyats per la dolçaina i els gegants de la vila.

RECORREGUT: Carrer Montsià, av. Doctor Ferran, Sagrat Cor, carrer Sant Josep i plaça Carles III.

A les 10.45 h A l’Església Parroquial, celebració de l’Eucaristia. Després de la missa, a la porta de l’Església, benedicció dels tradicionals rotllos de Sant Antoni.

A les 15 h Davant l’Església Parroquial, benedicció del bestiar.

A les 16 h A l’Av. Dr. Ferran (darrera del CAP), se celebraran els tradicionals concursos populars.

NOTA: Organitzen els actes la Penya “Arrastre” i la Comissió de Festes, amb la col·laboració de la Penya “Eqüestre” i de PIRSA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>